Meniu Închide

Fii pregătit!

Începeți prin a alcătui o listă cu obiecte pe care participanții la joc le-ar putea avea la ei. Aceasta poate include următoarele: o batistă curată, o șosetă albă, un elastic pentru prins părul, un șiret, o pereche de ochelari, un nasture, un lănțișor, un pix, un obiect de îmbrăcăminte de culoare roșie, un piaptăn etc.

Formați echipe de maxim zece membri. Alegeți un lider pentru fiecare echipă. Explicați-le că în momentul în care veți numi un obiect, fiecare echipă trebuie să caute și să găsească acel obiect la unul dintre membrii săi. În acel moment, liderul echipei trebuie să-l ia pe acesta de mână, să alerge împreună până la un punct dinainte stabilit și să revină la echipă. Cei care ajung primii la acel punct reușesc să „înscrie” pentru echipa lor. Pentru desfășurarea acestui joc este nevoie de un arbitru care să țină evidența punctelor.

În continuare, puteți discuta despre ideea de a fi pregătit de acțiune. În cadrul acestui joc nu este suficient să te gândești „da, am obiectul cerut”, ci rebuie să fii pregătit să treci la acțiune atunci când ești chemat- nu doar pentru binele tău ci al întregii echipe. Citiți Matei 25:1-13.

 

Foto: www.awakenedbride.wordpress.com