Meniu Închide

Fii tu însuţi!

“Sunt un mare nimic”, a croncănit într-o zi Perry-papagalul în magazinul pentru animale. “Dacă m-aş fi născut un leu înfricoşător, oamenii m-ar cumpăra ca să le păzesc casele” Spunând acest lucru, şi-a înfăşurat capul cu un mop de praf, de culoare verde ca să pară c-ar avea coama unui leu.

A încercat să mârâie ca să impresioneze o domnişoară- clientă a magazinului; dar tot ce-a reușit a fost să-şi facă rău de unul singur. Iar domnişoara a întrebat: ”Ce face acea oribilă iarbă de mare în cuşca papagalului?”

Apoi, Perry și-a dorit să fie un elefant. A încercat să imite trompa unui elefant punându-şi pe nas o şosetă veche. Dar un client a zis, “Ce-i asta? Arată ca un vierme şi miroase ca picioarele unui atlet.”

În cele din urmă, şeful magazinului i-a vorbit lui Perry, “Trebuie doar să fii tu însuţi. Dumnezeu te iubeşte aşa cum eşti. “

Ascultându-l, cu vocea lui de papagal, Perry i-a răspuns: ”Polly vrea un biscuite.” Imediat, o duzină de clienţi au fugit la cuşca lui spunând cu entuziasm: ”Exact asta îmi doresc, un papagal!”

 

Foto: www.flickr.com