Meniu Închide

Friptura absolvirii!

În săptămânile de dinaintea absolvirii caută să afli cât mai multe lucruri amuzante, chiar dacă sunt ușor stânjenitoare, din viața absolvenților. În acest sens vorbește cu părinții lor, frații, rudeniile, cei de la grupul de tineri sau prietenii pe care știi că i-ar avea.

Fă rost de cât mai multe fotografii, clișee, înregistrări, începând de la naștere până la terminarea studiilor. Gândește-te la câteva remarci distractive și comentarii care pot fi făcute la adresa fiecăruia în parte.

Într-o duminică din preajma evenimentului, în timpul programului de dimineață, invită în față toți absolvenții și prezintă-le pe scurt calitățile și aportul deosebit avut în viața bisericii. Oferă-le o Biblie sau un devoțional și încheie printr-un scurt discurs de încurajare și sfătuire a lor și o rugăciune de mulțumire pentru ceea ce au fost și totodată de închinare a lor pe mai departe în mâna lui Dumnezeu.

După serviciul bisericii, începe activitatea cu câteva aperitive urmate de “friptura de absolvire”. Cheamă pe rând absolvenții în fața grupului și începe să îi “frigi” cu toate acele imagini distractive prezentate spre amuzamentul tuturor. Oferă fiecăruia un cadou personalizat, prin care să faci referință la una sau mai multe anecdote povestite despre ei.