Meniu Închide

Imunitate

Începeți prin a stabili perimetrul în care se poate desfășura jocul. Numiți o persoană, aceasta va trebui să alerge după ceilalți și să-i atingă cu mâna. Cel care a fost atins va prelua acest rol și va alerga în continuare după ceilalți participanți la joc.

Pe parcursul jocului, atunci când se simt în pericol, copiii pot beneficia de „imunitate” dacă fac un gest care va fi dinainte stabilit. De exemplu, să stea într-un picior, să se oprească și să-și țină mâinile pe cap etc. Cei care apelează la „imunitate”, trebuie să numere până la zece cu voce tare, iar când au ajuns la zece, „imunitatea” lor expiră și trebuie să „reintre” în joc.

În continuare, puteți să discutați despre faptul că „imunitatea” în cadrul jocului reprezintă un fel de salvare. La fel, Isus ne oferă nouă imunitate față de moarte. Spre deosebire de imunitatea din joc, salvarea noastră în Isus nu expiră după zece secunde. Isus ne promite că El nu-și va întoarce fața de la cei care aleargă spre El, imunitatea noastră în El este deplină. Citiți Evrei 13:5.

 

Foto: www.flickr.com