Meniu Închide

Jurnalul fericirii

Pentru acest joc ai nevoie de următoarele materiale: hârtii colorate, pixuri, carioci, foarfece, reviste, lipici, scotch, apoi scrie numele tuturor participanților pe bilețele. În prima zi de tabără, fiecare persoană trage din urnă un bilețel pe care este scris un nume, iar persoana al cărei nume a fost extras, va deveni prietenul său secret.

Cu ajutorul materialelor procurate, fiecare persoană va întocmi un jurnal care să cuprindă desene, poezii, versete din Biblie și colaje, jurnal care să cuprindă adevăruri despre prietenul său secret. Pot include în jurnal talentele persoanei respective, contribuția acesteia la existența și bunul mers al grupului, orice. Fiecare persoană trebuie să încerce să-și cunoască prietenul secret fără să fie prinsă.

La sfârșitul perioadei de timp pe care s-a derulat activitatea (tabără, sau o luna de intalniri de grup sau…) adunați-vă cu toții și prezentați-vă jurnalul prietenului secret; persoana căreia i-a fost arătat jurnalul își va prezenta, la rândul ei jurnalul, prietenului său secret.