Meniu Închide

Lista de semnături

Împarte grupul în echipe, fiecare echipă beneficiind de o mașină, o duzină de ouă de Paște și o listă de semnături. Fiecare echipă va trebui să se străduiască să obțină cât mai multe semnături diferite, (nu vor fi mai multe semnături pe un ou) de la cei menționați pe listă.

Jocul se va dovedi nu doar distractiv ci va aduce pe de o parte, prin mesajul Învierii, o lumină în inimile oamenilor, iar pe de altă parte va constitui o modalitate de a prezenta orașului vostru, tinerii creștini. Cronometrează fiecare echipă și oferă premii diferite pentru toate grupurile care s-au întors cu bine din această aventură.

Listă de semnături: un vânzător sau casier de la o benzinărie, managerul sau șeful de sală de la trei restaurante diferite (restaurantele trebuie să se afle pe străzi diferite, un client dintr-un magazin de marcă, managerul unui fast food, un DJ într-o studio de radio, patronul sau casierul unui cinematograf, un angajat al unui azil de bătrâni (cere voie să intri, o soră medicală dintr-un spital (cere voie să intri), cineva din corpul profesoral al unui liceu, un pastor sau preot de la orice biserică.

Poți compune propria listă de semnături sau adăuga alte personaje la cea veche.

Semnăturile pot fi luate în orice ordine. Semnăturile vor fi luate cu echipa laolaltă, nu fiecare membru se distribuie în locurile de pe listă. În procesul de convingere a respectivelor persoane, grupul poate explica ce se întâmplă venind în același timp cu mesajul învierii.

Reguli:

  1. Paradoxal, deși e un concurs, nu vă grăbiți. Mesajul transmis oamenilor este cu mult mai important decât câștigarea unei semnături în plus.
  2. Prezentați-vă înainte de a solicita semnătura
  3. Fiți politicoși și atenți cu persoanele pe care le întâlniți
  4. Bucurați-vă și faceți din această activitate o adevărată Sărbătoare a Învierii.

După această goană după semnături, alocă un timp discuțiilor despre viața, moartea și învierea Domnului Isus.

Dacă vrei, poți încerca această variantă: toate persoanele de la care se strâng semnături trebuie să aibă în mod obligatoriu măcar un lucru dintre cele înșirate mai jos: o plantă un animal de casă floare exotică o frunză de palmier, etc.