Meniu Închide

Oul cu surprize

Acest joc poate fi folosit la Paște sau cu ocazia oricărui alt eveniment în care dorești ca tinerii să aibă un moment de relaxare.

Construiește un ou imens și decorează-l pentru a fi cât mai atrăgător. Scrie pe niște fâșii de hârtie, diferite lucruri trăznite care să poată fi “executate” de participanți, fără ca aceștia să fie puși într-o situație periculoasă sau stânjenitoare, iar apoi introdu aceste hârtiuțe în oul magic.

Roagă tinerii să se așeze în cerc și pe ritmul unei melodii să își paseze oul de la unul la altul. Cel la care se află oul în momentul în care muzica s-a oprit, trebuie să extragă un bilețel și să se conformeze celor scrise pe el.

Dacă oul ajunge la o persoană de două ori, va fi înmânat vecinului. Puteți parcurge cercul de câte ori doriți.

Câteva sugestii de lucruri traznite, la care puteți adăuga după imaginație oricât de multe doriți: să fugi în jurul cercului, strigând de zece ori numele cărnii preferate; să conduci un exercițiu de aerobic în grup, timp de trei minute; folosind oul magic pe post de material, să demonstrezi celorlalți cum spargi, cureți de coajă și mănânci un ou fiert; fă de zece ori ca struțul, dând concomitent din mâini pentru a-i imita mișcarea aripilor; în timp ce te ții de nas, pronunță-ți de zece ori numele complet; ține un discurs timp de trei minute într-o limbă imaginară; aiurează timp de două minute despre înghețata ta preferată cu ouă și frișcă.