Meniu Închide

Pregătit

Materiale necesare:

  • ziare
  • reviste
  • capsatoare
  • bandă adezivă
  • ață/sfoară

Formați echipe de câte 3-5 persoane. Oferiți fiecărei echipe materialele menționate mai sus. Spuneți-le să pretindă că unul dintre membrii echipei a fost invitat să participe la o nuntă și nu are îmbrăcăminte adecvată pentru acest gen de eveniment. În continuare, trebuie să-l aleagă pe cel care va juca rolul „invitatului”. Fiecare echipă are la dispoziție 15 minute pentru a-l ajuta și ai crea un costum, folosind materialele primite. Costumul trebuie să aibă pantaloni și jachetă (pălăria este opțională). După expirarea timpului de lucru puteți organiza o paradă a costumelor. Dacă sunt echipe a căror ținută se dezintegrează vor fi descalificate. Câștigătorul poate fi ales judecând după cantitatea de aplauze primite de către fiecare echipă.

În continuare, discutați despre fapul că trebuie să fim pregătiți pentru revenirea lui Isus. Citiți Matei 22:1-14. Invitații din acest joc nu au fost pregătiți să răspundă invitației. Dar suntem noi pregătiți să răspundem invitației lui Isus? Care sunt motivele pentru care oamenii refuză invitația Sa?

De asemenea, puteți discuta despre criteriile folosite pentru a alege câștigătorul în cadrul acestui joc. Evident, el a fost ales judecând după aparențe. În schimb, Isus nu judecă după aparențe El este interesat de ceea ce este în inima noastră.

 

Foto: www.flickr.com