Meniu Închide

Rămâi cu ochii la El!

Materiale:

  • o carte pentru fiecare echipă
  • o lingură și o minge de tenis pentru fiecare echipă
  • o linguriță pentru fiecare participant și o minge de ping-pong pentru fiecare echipă

Notă: Pentru organizarea jocului aveți nevoie doar de una dintre variantele de materiale de mai sus. 

Formați echipele. La momentul startului, câte un jucător din fiecare echipă trebuie să alerge până la un punct stabilit anterior, să se revină la echipa sa și să predea ștafeta unui coleg de echipă. În funcție de materialele pentru care ați optat, alergarea se poate face în felul următor:

  • cu cartea pe cap, fără a se ajuta de mâini;
  • cu lingura  în mână și cu mingea de tenis în lingură;
  • cu coada linguriței între dinți și cu mingea de ping-pong în linguriță.

În timpul desfășurării cursei, câte doi jucători din fiecare echipă trebuie să alerge pe lângă cei din echipa adversă și să găsească modalități de a le distrage atenția pentru a scăpa cartea sau mingea, după caz. Acest lucru trebuie făcut fără a-i atinge.

În situația în care cartea sau mingea cad, jucătorul trebuie să reia cursa de la început.

Echipa declarată câștigătoare este cea a cărei membrii reușesc să facă turul complet în cel mai scurt timp.

Dacă doriți, în continuare puteți citi și discuta Filipeni 3:14 „…alerg spre țintă, pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.”

Pentru a te afla printre câștigători, trebuie să te concentrezi în totalitate asupra a ceea ce ai de făcut, să ai în permanență ochii ațintiți spre scop și să ignori orice încercare a celor din jur de ați distrage atenția. Uneori este de preferat să înaintezi cu pași mici dar, să ajungi în siguranță la destinație. Apostolul Pavel ne încurajează să ne ațintim privirea spre premiul ceresc- să continuăm să privim la Isus și să nu lăsăm nimic să ne distragă atenția de la scopul nostru.

Foto: www.hdwalls.xyz