Meniu Închide

Seara absolvenților

Invită absolvenții într-o manieră personală și elegantă la o întâlnire specială dedicată lor. Cheamă pe rând în față toți absolvenții și cere-le celorlalți să spună ceea ce le-a plăcut sau i-a impresionat la fiecare în parte, de-a lungul anilor.

Apoi roagă-i pe cei din grup să le facă absolvenților diferite urări și să rostească binecuvântări la adresa lor. Pe măsură ce fiecare compliment sau binecuvântare sunt rostite, scrie-le pe o felicitare specială care o vei înmâna absolventului.

Binecuvântările rostite de adolescenți pot suna astfel:

  • “Sper ca oamenii să fie la fel de buni cu tine cum ai fost și tu cu mine.”
  • “Sper ca să Îl poți simți pe Dumnezeu întotdeauna aproape, indiferent de cât de greu ți-ar fi în acele momente.”
  • “Mă rog să îți întemeiezi o familie care să îți aducă atât ție cât și partenerului tău de viață împlinirea de care aveți nevoie.”
  • “Îți doresc să obții cât mai repede locul de muncă visat.”

După ce toți absolvenții au primit aceste felicitări, invită-i în față pentru a spune câteva cuvinte. Te poți aștepta ca unii dintre ei să fie atât de mișcați încât să nu poată rosti nici măcar o vorbă. Înțelege-i și susține-i cu căldură. Alții vor spune ceva de felul: “Mulțumesc pentru urările adresate”, “Vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați arătat că Dumnezeu este real și El face lucrurile frumoase”, “Vă voi simți lipsa”, “Vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați înconjurat”.