Meniu Închide

Uniți în Cristos

Materiale necesare:

  • O frânghie groasă
  • O minge de burete
  • Patru scaune

Formați două echipe. Membrii fiecărei echipe trebuie să stea grupați, iar dumneavoastră să-i legați cu frânghia, de mai multe ori, ca o „legătură” de participanți la joc. Este foarte important ca „legătura” să fie suficient de bine strânsă, astfel încât frânghia să nu cadă în momentul în care copiii vor începe să se miște. De asemenea, trebuie să evitați situația în care unul dintre membrii echipei să fie strivit de către presiunea corpurilor coechipierilor săi. Cu ajutorul scaunelor realizați două porți, iar din momentul startului acordați trei minute în care cele două echipe să joace fotbal. Echipa care va înscrie va fi declarată câștigătoare.

O variantă mai simplă a acestui joc este ca în momentul startului, fiecare echipă să alerge până în partea opusă a spațiului de joc și să revină în punctul de plecare.

Discutați despre faptul că Biblia ne spune că cei care cred în Cristos formează un singur trup. Ei nu sunt legați cu o frânghie, ci Duhul Sfânt îi face să fie un singur trup. De asemenea, Biblia ne spune atunci când cineva din trupul lui Christos suferă, întreg trupul suferă deopotriva. În jocul nostru, succesul constă în găsirea unui ritm care să se potrivească tuturor, nu doar celui mai agil dintre membrii echipei. În continuare, citiți 1Corinteni 12:26.

 

Foto: www.wikimedia.org