Meniu Închide

Vânătoare de Paște

Jocul presupune o “vânătoare” de lucruri care într-un fel sau altul au legătură cu ouăle. Acordă echipelor o oră să găsească sau să confecționeze cât mai multe lucruri dintre cele înșirate mai jos și oferă-le totodată câteva indicații despre cum pot să le obțină.

Fiecare echipă va avea la dispoziție o mașină cu care să se deplaseze dacă este nevoie și un șofer cu experiență în condus. Premiază echipa care a însumat cele mai multe puncte pe lucrurile procurate.

Punctele aferente fiecărui produs vor fi stabilite la începutul jocului de către o comisie specială.

Lista: ou decorativ, ou fiert tare, coajă de ou, ou “intact” din care a fost scurs conținutul, papară, ou de ciocolată (punctaj acordat în funcție de mărime, cremă cu ou (punctaj acordat în funcție de cele mai neobișnuite arome, vedere cu ou, desen animat cu ou, șampon cu ou, ou de paște care trebuie colorat (trebuie colorat de participanți), pahar de ou, ceas în formă de ou, ruladă cu ou, spatulă pentru ou, sandvici cu ou, feliator de ou, separator de ou, cofrag, mixer de ou, găină cu ou, puzzle cu ou, vafă de înghețată în formă de ou, etc. (puteți adăuga și alte lucruri care considerați că au legătură cu ouăle).